Üniversitemiz “Turkuaz Restoranı” Yenilenen Mekan ve İşletmecisiyle Hizmetinizde

Eyl 26

Üniversitemiz Rektörlük binasında 5. katında bulunan Turkuaz Restoran,  26 Eylül 2016 Pazartesi günü yeni tefrişatı ve işletmecisi ile açılmıştır.

Turkuaz Restoran 200 metre kare kapalı alanı ve 100 metre kare terası bulunan kampus manzarası ile seçkin mekanlara sahiptir. Restoran şık, zarif ve rahat bir mekanda Üniversitemiz akademik, idari personeli, misafir ve öğrencilerine yönelik olarak birinci ve ikinci öğretim sürelerinde sabah kahvaltısı dahil öğle ve akşam yemekleri verilmektedir.

Turkuaz Restoran, açıldığı ilk günden itibaren personellerimiz tarafından ilgi ve alaka görmektedir. Restoranda, sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği verilmekte olup, hafta içi her gün saat 07:45’ten itibaren 18:00’e kadar günün her anında açık olup, itina ile hizmet sunulmaktadır.