Yemeğim Nasıl Pişiyor?

Eki 10

Değerli Öğrencilerimiz;

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme Hizmetleri Birimi tarafından yürütülen Yemeğim Nasıl Pişiyor?” projesi hayata geçirildi. Siz öğrencilerimizin, Üniversitemiz Konuralp Yerleşkesi Merkez Yemekhanesinde pişirilen yemeklerin nasıl hazırlandığını yerinde görebilmeniz amacıyla yürütülen projede;  yemekhane depoları, bulaşıkhane ve diğer alanlar, Beslenme Hizmetleri Biriminde görev yapan Gıda Mühendislerimiz eşliğinde sizlere gezdirilecek olup sunum esnasında sürpriz hediyeler de ikram edilecektir.

Yemeğim Nasıl Pişiyor?” projesine katılmak üzere her hafta Pazartesi ve Cuma günleri saat 11.00’de sizleri yemekhanemizi ziyarete bekliyoruz. Yemekhane turuna katılmak isteyen öğrencilerimiz, sksbeslenme@duzce.edu.tr adresinden veya 0 (380) 542 11 16numaralı telefona bilgi vererek başvuruda bulunabilirler. Öğrenci kontenjanı 10 kişi ile sınırlı olup bu sosyal projede tüm öğrencilerimizi başvuru için bekliyoruz.