Orman Fakültemizin 2016-2017 Akademik Yılı Açılış Dersi Gerçekleştirildi

Eki 14

Üniversitemiz Orman Fakültesinin 2016-2017 Akademik Yılı açılışı, Akdeniz Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kani Işık’ın sunduğu “Sistem ve Ekosistem Açısından Biyolojik Çeşitlilik” adlı dersle gerçekleştirildi.

Orman Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İdris Şahin, Orman Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Haldun Müderrisoğlu, öğretim üyelerimiz, davetli konuklar ve öğrencilerimiz katıldı.

2016-2017 Akademik Yılı Açılış Dersi öncesi bir konuşma gerçekleştiren Üniversitemiz Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haldun Müderrisoğlu, 2016-2017 Akademik Yılı’nın tüm eğitim camiasına hayırlar getirmesini temenni ederek programa katılanlara teşekkür etti.

Açılış konuşmasının ardından Orman Fakültemizde 2016-2017 Akademik Yılı Açılış Dersini vermek üzere kürsüye davet edilen Prof. Dr. Kani Işık, Üniversitemizde düzenlenen bu anlamlı etkinliğe davet edilmekten duyduğu memnuniyetini dile getirdiği ve tüm katılımcılara teşekkür ederek başladığı açılış dersinde; “Çeşitlilik, Biyolojik Çeşitlilik, Çeşitliliğin / Biyoçeşitliliğin Sağladığı Üstünlükler, Ekosistem, Önemli Ekosistem Tipleri gibi konuların yanı sıra Ekosistem Çeşitliliğinin Önemi, Ekosistemler Nasıl Çalışır, Türler Yok Olmasın başlıklarındaki sunumunu akademik personelimiz ve öğrencilerimizle paylaştı.

Program, açılış dersini gerçekleştiren Prof. Dr. Kani Işık’a yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İdris Şahin tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.