Üniversitemiz Mensupları Aşure Günü’nde Bir Araya Geldi

Eki 17

Üniversitemiz Konuralp Yerleşkesinde Muharrem ayı nedeniyle Düzce Üniversitesi Bilgi Atölyesi Topluluğu ile 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda bulunan Orta Kafe işletmecisi tarafından mensuplarımıza aşure dağıtımı yapıldı.

Dinimizde önemli bir yere sahip olan Muharrem Ayı’nı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen topluluk öğrencilerimiz, aşure dağıtımını Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezinde gerçekleştirdiler.

Orta Kafe'de yapılan Aşure dağıtımında ise Ekrem Seslikaya, Kuran-ı Kerim tilavetinde bulunurken Orhangazi Mahallesi Kampüs Cami İmam-Hatibi Burhan Gelen ise öğrencilerimizle birlikte günün anlam ve önemine yönelik dualar yaptı. Okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan duaların ardından öğrencilerimize ve Üniversitemiz mensuplarına aşure dağıtımı yapıldı.

Birlik ve beraberlik duygularımızın artmasına ve ortak manevi hazların paylaşılmasına vesile olan etkinlikte, yaklaşık 3 bin kişiye aşure dağıtımı gerçekleştirildi.