ÜNİAK’tan Yüksek Katılımlı Akçakoca Gezisi

Eki 27

Üniversitemiz Akademik Koordinasyon Topluluğu (ÜNİAK), “Kampüse Hoş Geldin” etkinlikleri kapsamında büyük bir gezi organizasyonuna daha imza attı.

Üniversiteli arkadaşlarına fayda sağlama amacıyla birçok etkinlik organize eden ÜNİAK, İlçe Belediyelerimizin destekleriyle Üniversitemizin tüm İlçe Meslek Yüksekokullarında eğitim gören öğrenciler için Akçakoca gezisi düzenledi.

1100 kişilik dev katılımın sağlandığı etkinlik, Fakıllı Mağarası ziyareti ile başladı. Akçakoca kordon gezisi ve Cumayanı Mesire alanında Akçakoca Belediyesi’nce verilen yemek ikramı ile devam eden sosyal program, Ceneviz Kalesi ve Hemşin camii ziyareti ile sona erdi.

Etkinliğin gerçekleştirilmesine destek veren Düzce Belediyesi, Akçakoca Belediyesi ve Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, BEÇİ Kooperatifi, İlçe Belediyelerimiz ile ÜNİAK Yönetim Kurulu Üyeleri ve ekip arkadaşlarına teşekkür eden Akademik Koordinasyon Topluluğu üyesi öğrencilerimiz, daha büyük etkinlikler düzenleme heyecanı ile çalışmalarına devam edeceklerini ifade ettiler.