Ulusal Patent ve Faydalı Model Başvuruları Hk.

Eki 27

Değerli Mensuplarımız,

Düzce Teknoloji Transfer Ofisi (Düzce TTO); tüm akademik personelimiz, lisans ve lisansüstü öğrencilerimizi kapsayacak şekilde “Ulusal Patent ve Faydalı Model Başvuruları”na destek vermektedir. Destek kapsamı; Türk Patent Enstitüsü (TPE) başvuru ücretini, patent uzmanları tarafından TPE başvuru dosyasının yazılmasını ve evrak takip işlemlerini kapsamaktadır.

Buluş sahiplerinin tek yapması gereken, “Buluş Bildirim Formu”nu doldurarak tto@duzceteknopark.com.tr adresine “Buluş Bildirimi” başlığı ile iletmektir.

Konu ile ilgili bilgi için Düzce Teknopark A.Ş’yi ya da Üniversitemiz Rektörlük binasının 3. katında bulunan Düzce Teknoloji Transfer Ofisi’ni ziyaret edebilirsiniz. Detaylı bilgiye, 0380 5421500 nolu numaradan 4906 dahilisini çevirerek veya 0537 654 23 06 numaralı cep telefonu hattından TTO uzmanlarıyla iletişime geçerek de ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

Form için tıklayınız.