Üniversitemiz Darıcalı Gençlerle Buluştu

Kas 04

Üniversitemiz; Özel Seymen Eğitim Kurumlarının, Kocaeli’nin Darıca ilçesinde düzenlediği “Üniversite Tanıtım Günü-5” etkinliğinde 12. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.

Öğrencilerin bilinçli tercih yapmalarına, yaşama ve meslek hayatlarına yönelik doğru karar alabilmelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte Üniversitemiz Darıcalı gençleri de yalnız bırakmadı.

Bu yıl beşincisi düzenlenen Üniversite Tanıtım Günü etkinliğinde standımızı ziyaret eden rehber öğretmenler ve öğrencilerle; Üniversitemizin tanıtım materyalleri paylaşılarak Fakültelerimiz, Yüksekokullarımız, Meslek Yüksekokullarımız ile lisans ve ön lisans programlarımız hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.

Üniversitemizin gerçekleştirdiği ilkler, kazandığı başarılar ve öğrencilere sunduğu imkanların da anlatıldığı etkinlikte, İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında da faydalı paylaşımlarda bulunuldu.

Üniversite Tanıtım Günü etkinliği, katılımcı üniversitelere teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle son buldu.