Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi Hk.

Kas 08

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Birimi; Üniversitemizde kayıtlı öğrencilere bireysel, sosyal, eğitsel ve mesleki alanlara yönelik psikolojik danışma ve rehberlik hizmetleri sunmakta,  psikolojik destek sağlayarak, duygusal, sosyal ve zihinsel açıdan ortaya çıkabilecek problemlerine yönelik olarak önleyici, destekleyici ve yönlendirici çalışmalar yapmaktır.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Birimi, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümün öğretim elemanları tarafından desteklenmekte olup hafta içi iki gün öğrencilerimize özel görüşmelere açıktır. Tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

Bilgilerinize sunarız.