"Gelecek İçin İhracat" Etkinliği Düzenlendi

Kas 08

Üniversitemiz Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı tarafından düzenlenen “Gelecek İçin İhracat” başlıklı etkinlikte, İhracatı Geliştirme Merkezi (İGEME) Genel Müdürü Murat Işık öğrencilerimizle bir araya geldi.

Üniversitemiz öğrencileri ile öğretim elemanlarının katılım sağladığı etkinlikte davetli konuşmacı Murat Işık, bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Ülkemizin ekonomik kalkınmasında önemli bir yere sahip olan ihracat hakkında genel bilgilendirme yaparak sunumuna başlayan Işık, devlet destekleri ve ticaretin geliştirilmesine yönelik konularla ilgili faydalı değerlendirmelerde bulundu.

İhracatı Geliştirme Merkezi tarafından yapılan çalışmaların da paylaşıldığı etkinlikte, öğrencilere sağlanan staj imkânları, yurtdışı iş gezileri ve fuar ziyaretleri gibi olanaklar anlatıldı.

Gelecek İçin İhracat etkinliği, Lojistik Programı Koordinatörü Öğr. Gör. İlyas Temel Şafak tarafından Murat Işık’a teşekkür belgesi ve hediyesinin takdim edilmesiyle son buldu.