Açık Kapı Uygulaması İle Değer Üretmeye Devam Ediyoruz

Kas 08

Öğretim elemanlarımız, idari personelimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm mensuplarımızın sorunlarını, iyileştirme önerilerini ve değerlendirmelerini dinlemek amacıyla Üniversitemizde ilk kez hayata geçirilen Açık Kapı Uygulamasının onuncusu gerçekleştirildi.

Rektörlük makamının kapılarını tüm mensuplarımıza açarak katılımcı, yenilikçi ve dinamik bir yönetim modeli anlayışını kalıcı hale getirmek isteyen Üniversitemiz; akademisyeninden öğrencisine, idari personelinden temizlik ve güvenlik personeline kadar herkesin görüş ve önerilerine önem veriyor.

Gelişmenin her türlü fikre saygılı ve açık olmaktan geçtiğini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, “Değer Üreten Üniversite” felsefesiyle yola çıktıklarını ve yeni değerler üretmek için Açık Kapı Uygulamasını istikrarlı bir şekilde sürdürmek istediklerini ifade etti.

Üniversitemizde Açık Kapı Uygulaması, her ayın ilk Pazartesi günü gerçekleştirilmeye devam ediyor.