10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı

Kas 09

Cumhuriyetimizin kurucusu, ilkeleriyle öncü devlet adamı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıldönümünde onu saygı ve rahmetle anıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal, hayatını bir milletin var olma mücadelesi üzerine şekillendirmiş,  fikir ve başarılarıyla dünya milletlerine örnek teşkil etmiş büyük bir devlet adamıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde büyük mücadeleler ve destansı kahramanlıklarla kazanılan bağımsızlık mücadelemiz, Cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır.

Ülkemizin sürekli ilerleme ve değer üretme meşalesini gururla taşıyan Düzce Üniversitesi olarak, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız için şehadete eren şehitlerimizi rahmetle, bu uğurda canlarını feda etmekten çekinmeyen gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü