Üniversitemizin Poster Bildirisi Birincilik Ödülüne Layık Görüldü

Kas 15

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Handan Ankaralı ile Sağlık Yüksekokulumuz Öğretim Elemanları Yrd. Doç. Dr. Aysel Karaca, Yrd. Doç. Dr. Dilek Konuk Şener ve Öğr. Gör. Dilek Akkuş’un birlikte sundukları poster bildirisi birincilik ödülü kazandı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen IV. Uluslararası ve VIII. Ulusal Psikyatri Hemşireliği Kongresine katılan akademisyenlerimizin; "İdealler ve Gerçekler Yapamadıklarımız"da DEĞİŞİM AJANLARI: ERGENLERE UYGULANAN AKRAN EĞİTİMİ PROGRAMININ MADDE BAĞIMLIĞINI ÖNLEMEDEKİ ETKİSİ başlıklı poster bildirisi birincilik ödülüne layık görüldü.

Poster bildirisi birincilik ödülünden duydukları memnuniyeti dile getiren öğretim elemanlarımız Üniversitemizi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadıklarını ifade ettiler.