Üniversitemiz Eskişehirli Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kas 17

Üniversitemiz, Educaturk’ün, Eskişehir’de düzenlediği, Boyut Fuarcılık tarafından organize edilen  “Yükseköğretim Günleri” etkinliğine katıldı.

İki gün süresince devam eden “Yükseköğretim Günleri” etkinliğinde standımızı ziyaret eden öğrenci ve rehber öğretmenlere, Üniversitemizin fakülteleri, yüksekokulları, meslek yüksekokulları, lisans ve ön lisans programları ile İlimizin kültürel yapısı, konaklama ve yurt imkanları hakkında önemli bilgiler anlatıldı.

Üniversite adaylarına yönelik rehberlik ve kariyer odaklı birçok seminerin de düzenlendiği etkinlikte; katılımcılara, geleceğin meslekleri anlatılarak üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanırken stresle başa çıkma yöntemleri, üniversite seçiminin önemi gibi birçok konu, uzmanları tarafından öğrencilerle paylaşıldı.

Üniversitemiz tanıtım etkinlikleri ile yükseköğretime hazırlanan gençlerimize rehberlik etmeye devam ediyor.