Öğrencilerimizin Hayata Dair Düşünceleri Köşe Yazısı Oluyor

Kas 30

Öğrencilerimizin Sevgi Dersi kapsamında hayata dair düşüncelerini dile getirdikleri yazılar, köşe yazısı olarak yayımlanıyor.

Sevgi Dersi’nin Ülkemizde ilk kez Düzce Üniversitesi müfredatında yer almasında ve dersin okutulmasında büyük emekleri olan Üniversitemiz Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Latif Onur Uğur, öğrencilerimizin hayata dair yazıkları yazıların, Düzce’nin yerel basın kuruluşunda günlük köşe yazısı olarak yayımlanacağını ifade etti.

Daha önce sevgi ve mutluluk üzerine yazılar yazan öğrencilerimizin, bu kez de hayatı anlamlandırmaya çalışacaklarını söyleyen Yrd. Doç. Dr. Latif Onur Uğur, pırıl pırıl zihinlerden, tertemiz ruhlardan çıkan içten duyguların, kelimelere ve cümlelere dökülerek anlam kazandığının altını çizdi.

Öğrencilerimize samimi çabaları için teşekkür eden Yrd. Doç. Dr. Latif Onur Uğur, “Ben ve öğrencilerim, iyiliklere, güzelliklere; bilinçli, bilgili, düşünülmüş ve analiz edilmiş çıkarımlara vesile olmayı diliyoruz.” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.