Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültemiz Öğretim Üyelerinin Eserleri İstanbul’da Sergilenecek

Kas 30

Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri, 01-07 Aralık 2016 tarihleri arasında İstanbul Ürün Sanat Galerisi’nde düzenlenecek olan “Arada Derede-1” başlıklı sergiye eserleri ile katılacaklar.

Farklı üniversitelerden 41 akademisyenin heykel, seramik, resim ve illüstrasyon çalışmalarının yer alacağı etkinlikte, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. E. Yıldız Doyran ile birlikte öğretim elemanlarımız Yrd. Doç. Dr. Lütfi Özden, Yrd. Doç. Dr. Vildan Işık Şen, Yrd. Doç. Dr. Burhan Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Örs, Yrd. Doç. Dr. Suzan Tepe Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. Açelya Betül Gönüllü, Öğr. Gör. Evren Selçuk ve Arş. Gör. Fırat Güner’ın farklı alanlardaki çalışmaları sergilenecek.

Sanatçıların akıp giden zaman içinde kendi anlarının mühürleri olarak ortaya çıkardıkları eserlerinin sergileneceği  “Arada Derede-1” sergisi, ziyaretçilere sanat dolu saatler yaşatacak.