Türk Kültürü ve Hacı Bektaş Veli Araştırma Dergisi

Ara 05

Değerli Mensuplarımız,

Gazi Üniversitesi Türk Kültürü ve Hacı Bektaş Veli Araştırma Merkezi tarafından, 23 yıldır kesintisiz bir şekilde yayınlanmakta olan Türk Kültürü ve Hacı Bektaş Veli Araştırma Dergisinin SCOPUS, EBSCO HOST, ULAKBİM, MLA ve ELSEVIER gibi uluslararası indekslerde tarandığı; Mart/Bahar, Yaz/Haziran, Güz/Eylül ve Kış/Aralık olmak üzere yılda 4 kez yayınlandığı; Derginin Türk Kültürü, Alevilik ve Bektaşilik alanlarını kapsadığı bildirilmiştir.

Gazi Üniversitesi Türk Kültürü ve Hacı Bektaş Veli Araştırma Merkezi tüm akademisyenleri bahsi geçen dergiyi incelemeye, beğenilen makaleleri okumaya, görüşlerini diğer okuyucular ile paylaşmaya, Türk Kültürü, Alevilik ve Bektaşilik alanlarındaki yazıları ile dergiye katkı vermeye davet etmektedir.

Bilgilerinize sunarız.