Üniversitemiz Kocaeli’de Öğrencilerle Buluştu

Ara 05

Yükseköğretime hazırlanan gençlerle sık sık bir araya gelen Üniversitemiz,  Özel Seymen Eğitim Kurumları’nın Kocaeli’de düzenlediği “Üniversite Tanıtım Günü” etkinliğine katılarak Düzce Üniversitesi ve İlimizle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Açılış konuşmaları ve dans gösterileriyle başlayan etkinlikte Üniversitemiz, öğrencilere; Fakültelerimiz, Yüksekokullarımız, lisans ve ön lisans programlarımız, akademik başarılarımız, öğrenci topluluklarımız ve yurt dışı olanaklarımız gibi birçok konuda paylaşımlarda bulundu.

Tanıtım materyalleri eşliğinde rehber öğretmenleri ve öğrencileri bilgilendiren Üniversitemizin, nitelikli eğitimi, teknolojik donanımı ve birikimli öğretim kadrosuyla öğrencilere yeni fırsatlar sunduğu belirtildi.

Ülkemizden birçok üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen tanıtım etkinliğinde öğrenciler, öğrenim görmek istedikleri bölümler ve yükseköğretim kurumları ile ilgili geleceklerine yön verecek bilgiler edinme imkanı elde etti.

Özel Seymen Eğitim Kurumları “Üniversite Tanıtım Günü” etkinliği, sertifika töreniyle son buldu.