Üniversitemiz Camisi Hayırseverlerin Yardımlarını Bekliyor

Ara 06

Yapımına 14.04.2016 tarihinde başlanan Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Uygulama Camii inşaatı, devam ediyor.

8.814,49 m2 alana sahip külliye olarak yapımına devam edilen Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Uygulama Camii’nde 3.700 kişilik kapasite planlanıyor. İki minareli olacak biçimde inşaatı süren Üniversitemiz Camii’nde minarelerin içinde engelli vatandaşlarımızın her kata ulaşabileceği engelli asansörleri yer alacak. Ayrıca bodrum katta 2 ve külliye içinde 1 olmak üzere 3 şadırvan da kullanıma sunulacak.

Külliyenin altında 252 kişi kapasiteli konferans salonu ile 91 m2 alana sahip kütüphane ve 2 tane çok amaçlı salon da inşa ediliyor.

Yapımı tamamlandığında Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Uygulama Camii, Üniversitemiz mensuplarının ve tüm halkımızın rahat ve huzurlu bir mekanda ibadet etmesine olanak sağlayacak ve İlimizin en büyük camii olacak.

Cami inşaatının halkımızın hizmetine sunulabilmesi için vatandaşlarımızın destek ve yardımlarını bekliyoruz.

Hesap No: Vakıfbank Düzce Merkez Şubesi  TR 500001500158007302769851