Üniversitemiz Kocaeli Darıca’da Tanıtım Etkinliğine Katıldı

Ara 23

Üniversitemiz, Darıca Final Eğitim Kurumları tarafından Darıca Hacı İsmail Bayramoğlu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen “Üniversite Tanıtım Günleri” etkinliğine katıldı.

41 üniversite ve meslek yüksekokulunun katılım sağladığı tanıtım organizasyonuna, Kocaeli ve Darıca’da eğitim veren 16 liseden yaklaşık 3000 öğrenci iştirak etti.

Tanıtım etkinliğinde Üniversitemizi, İletişim ve Tanıtım Koordinatörlüğü temsil etti. Fakültelerimiz, Yüksekokullarımız, Meslek Yüksekokullarımız ile lisans ve ön lisans programlarımız hakkında bilgilerin aktarıldığı fuarda, öğrencilerin şehrimiz ve Üniversitemiz hakkında yönelttiği sorular detaylı bir şekilde cevaplandırıldı.

Tanıtım standımızda Üniversitemize ait tanıtım materyalleri rehber öğretmenler ve öğrencilerle paylaşılarak Düzce Üniversitesi’nin ilkleri, başarı sıralamaları, kampüs hayatı, öğrencilerine sunduğu sosyal, bilimsel, kültürel ve sportif imkanlar hakkında aydınlatıcı bilgilendirmede bulunuldu.

Üniversitemiz tanıtım etkinlikleriyle geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yol göstermeye devam ediyor.