YÖK Başkanından Üniversitemiz Birincilerine Kutlama Belgesi

Ara 27

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı’nda devlet ve vakıf üniversitelerinin fakültelerine birincilikle yerleşen öğrenci ve ailelerini tebrik etmek amacıyla birer kutlama belgesi gönderdi.

Üniversitemize birincilikle yerleşen öğrencilerimize YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından gönderilen kutlama belgeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından Üniversitemiz Senato Salonu’nda takdim edildi.

Üniversitemize birincilikle yerleşen öğrencilerimizden Tıp Fakültesi birincisi Elif İnan, İlahiyat Fakültesi birincisi Gamze Çetin, Fen Edebiyat Fakültesi birincisi Emine Oktay, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi birincisi Kevser Kotan,  İşletme Fakültesi birincisi Şeyma Yakarer, Orman Fakültesi birincisi Muhammed Ali Keten ile Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi birincisi Esat Sadıç’ı kutlayan Rektörümüz ve Senato Üyelerimiz, öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.