Ülkemizdeki Mülteci Kamplarında Yaşayan Suriyeli Kardeşlerimiz İçin Yardım Kampanyası

Ara 28

Değerli Mensuplarımız,

Üniversitemiz öğrenci toplulukları tarafından Konuralp Yerleşkesi’nde 29 Aralık 2016-11 Ocak 2017 tarihleri arasında ülkemizdeki mülteci kamplarında yaşayan Suriyeli kardeşlerimiz için kıyafet, ayakkabı, kuru gıda ve ilaç yardımından oluşan bir destek kampanyası düzenlenecektir.

Mensuplarımız topladıkları yardımları, Üniversitemiz Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi’nin bodrum katında yer alan standa ulaştırabilirler.

Üniversitemiz Akçakoca Yerleşkesi’nde ve Düzce Meslek Yüksekokulu’nda da aynı yardım kampanyası yürütülecektir. Toplanacak yardımlar; 29-30 Aralık 2016 tarihleri arasında Düzce Meslek Yüksekokulu standlarına, 29 Aralık 2016-6 Ocak 2017 tarihleri arasında ise Akçakoca Meslek Yüksekokulu standlarına teslim edilebilir.

Toplanan yardım malzemeleri, 13 Ocak 2017 tarihinde Üniversitemizden hareket edecek olan tır ile ihtiyaç sahiplerine gönderilecektir. Kıyafetlerin temiz ve kullanılabilir olması rica olunur.

Bilgilerinize sunarız.