Okul Öncesi Eğitime Dikkat Çekildi

Ara 29

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özge Pınarcık, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Görevlisi Miray Özözen Danacı ve Çilimli Anaokulu Müdürü Nuray Eran İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’i ziyaret etti.

Çocukların gelişimi için okul öncesi eğitimin önemine vurgu yapılan ziyarette, okul öncesi eğitime katılımı artırmak için gerekli çalışmaların yapılması ve ebeveynlerin bilinçlendirilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Okul öncesi eğitim ile ilgili bu güne kadar yapılan çalışmaların paylaşıldığı ziyarette,  bundan sonraki süreçlerde nelerin yapılabileceği hakkında da değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Yrd. Doç. Dr. Özge Pınarcık, Öğretim Görevlisi Miray Özözen Danacı ve Çilimli Anaokulu Müdürü Nuray Eran’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.