Üniversitemizden Araştırma Programları ve Bursları (MSCA) Proje Yazım Çalıştayı

Ara 29

Üniversitemiz, Düzce Teknopark ve Düzce Teknoloji Transfer Ofisi işbirliğiyle “H2020-Marie Sklodowska Curie Araştırma Programları ve Bursları (MSCA) Proje Yazım Çalıştayı” düzenlendi.

Üniversitemiz Orman Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programda, Actuate İnovasyon ve Bilişim Teknolojileri AB Danışmanı Burçak Çullu, bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Marie-Sklodowska Curie bursları hakkında bilgiler veren davetli konuşmacı, katılımcılara hangi burslardan faydalanabilecekleri konusuyla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. MSCA programı hakkında detaylı değerlendirmelerde bulunan Burçak Çullu, programın proje yazım aşamalarından bahsederek sunumuna devam etti.

“H2020-Marie Sklodowska Curie Araştırma Programları ve Bursları (MSCA) Proje Yazım Çalıştayı”, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.