Yeni Yıl Mesajı

Ara 30

Devletimizin varlığını, bütünlüğünü hedef alan hain darbe girişiminin ve alçakça, kalleşçe terör saldırılarının yaşandığı ama dayanışma içerisinde millet olarak daha da güçlenerek tamamladığımız bir yılı geride bıraktık.

Kuruluşundan bugüne milli ve manevi değerlere bağlı vatan, millet ve bayrak sevgisini yüreğinde taşıyan, özgür düşünen, akademik bilgi ile donanmış nesiller yetiştirmeyi misyon edinen Üniversitemiz, yeni yılda da bilgiyi, erdemi ve tüm insani değerleri, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize aşılayarak bu sorumluluğu yerine getirmeye devam edecektir.

Düzce Üniversitesi olarak, Cenabı Allah’tan 2017 yılının Dünyaya ve Ülkemize huzur getirmesini diliyor; Üniversitemiz mensuplarının ve tüm milletimizin yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü