2017 Yılının İlk Açık Kapı Gününü Gerçekleştirdik

Oca 04

“Değer Üreten Üniversite” olarak şeffaf ve katılımcı bir yönetim kültürü oluşturabilmek amacıyla, Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın Üniversitemizde ilk kez 2015 yılında başlattığı Açık Kapı Uygulamasının 12.’si gerçekleştirildi.

Öğretim elemanlarımız, idari personelimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm mensuplarımızın katılım sağladığı Açık Kapı Gününde gündeme gelen konulara yönelik değerlendirmelerde bulunan Üniversite Yöneticilerimiz, mensuplarımızın farklı fikir ve iyileştirme önerilerinin Üniversitemizin kurumsal gelişmesine önemli katkılar sunduğunu dile getirdiler.

Mensuplarımızın ve Milletimizin yeni yılını kutlayan Üniversitemiz Yönetimi, yaşanan terör olaylarının birlik ve beraberliğimizi bozamayacağını vurguladılar.

Açık Kapı Günü, her ayın ilk Pazartesi günü, gerçekleştirilmeye devam edecek.