2.Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması

Oca 06

Değerli Öğrencilerimiz,

Türkiye Çevre Koruma Vakfı, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde, Bakanlığın desteklenmesi ve güçlendirilmesi faaliyetleri yanında, ülkemiz çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine yönelik çalışmalara katkı sağlayan bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetini sürdürmektedir.

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız öncülüğünde “2.Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması” düzenlenmektedir. 2.Ekonomik Kentsel Tasarım Yarışmasına şehir ve bölge planlama, peyzaj mimarlığı, mimarlık, kentsel tasarım ve peyzaj mimarisi bölümlerinde lisans düzeyinde öğrenim gören öğrencilerden üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri yarışmaya katılabilirler.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin 27 Ocak 2017 tarihine kadar www.ekotasarimyarismesi.com internet sitesinden ön kayıt yapmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.