Akçakoca Yerleşkemizde İkinci Açık Kapı Günü Gerçekleştirildi

Oca 18

Öğretim elemanlarımız, idari personelimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm mensuplarımızın, gözlemlerini, tespitlerini, eleştirilerini, önerilerini dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından hayata geçirilen Açık Kapı Uygulaması, Akçakoca Yerleşkemizde gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Üniversitemiz Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Zafer Akbaş, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Süleyman Ağraş ve Öğr. Gör. Ramazan Kaya ile Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Züleyhan Baran ve Öğr. Gör. Ercan Yelman, ikinci kez gerçekleştirilen Akçakoca Açık Kapı Gününe katılan mensuplarımızı kabul etti.

Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Zafer Akbaş ve Meslek Yüksekokulumuz Yöneticileri, ikinci Açık Kapı Gününe katılan personellerimiz ve öğrencilerimiz ile Haber380 Editörü İbrahim Tuzcu’nun soru, fikir ve önerilerini dinleyerek kendilerine iletilen konulara yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Dilek, görüş, öneri ve iyi niyet temennilerinin paylaşılmasıyla sona eren Akçakoca Açık Kapı Gününde mensuplarımızın fikirlerini öğrenme fırsatına sahip olduklarını dile getiren Doç. Dr. Zafer Akbaş, farklı düşünce, öneri ve tespitlerin Akçakoca Yerleşkemizin gelişmesine katkı sağladığını ifade etti.