4.Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Kongresi

Mar 16

Değerli Mensuplarımız,

Mobilya Endüstrisinde Üniversite-Sanayi İşbirliğinin Önemi ve Kurumsal Gelişim ana teması ile Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu, Orman Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi tarafından 19-21 Ekim 2017 tarihlerinde Düzce’de düzenlenecektir.

Kongrede, Türkiye ve Dünya geneli Mobilya Sektörüne yönelik farklı disiplinlerde çalışan akademisyenlerin bilimsel çalışmaları ile bir araya gelmesi, bilgi ve deneyimlerin aktarılması ve süre giden çalışmalara zemin hazırlanması, aynı zamanda mobilya sektörü firma temsilcilerinin akademik çevre ile bir araya gelerek tanışmaları ve görüşlerini ifade etmeleri, taraflar arasında beklentilere cevap verebilecek bağların güçlendirilmesi amaçlanmıştır.

4. Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Kongresi için belirlenmiş olan düzenleme ve diğer önemli tarihler aşağıda verilmiştir

02-31 MAYIS 2017

Bildiri özeti gönderimi

9 TEMMUZ 2017

Kabul edilen bildirilerin AÇIKLANMASI

31 TEMMUZ 2017

Kongre kayıt ve indirimli ücret ödeme SON günü

15 AĞUSTOS 2017

Kongre kayıt ve kayıt ücreti ödeme için SON günü

18 AĞUSTOS 2017

Bildiri tam metin gönderim SON günü

18 EYLÜL 2017

Kongre programının AÇIKLANMASI

19-21 EKİM 2017

KONGRE TARİHİ

Kongrede bilimsel çalışma sunumlarının yanında ülkemizin önde gelen firmaları için mini stand alanları oluşturularak, mobilya endüstrisi alanında faaliyet gösteren firma temsilcilerinin görüş, bilgi ve tecrübelerini aktaracakları üniversite sanayi odaklı özel oturumlar düzenlenecektir. Detaylı bilgiye http://www.umdk2017.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

19 Ekim 2017 açılış programı Düzce Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Bilgilerinize sunarız.