Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğümüz Gümüşova Ziraat Odası’nı Ziyaret Etti

Ağu 11

Çevre ve sağlık alanlarındaki ihtisaslaşma çalışmaları kapsamında Üniversitemiz Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş ile Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü çalışma grubu, Gümüşova Ziraat Odasını ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette,  Ziraat Odası yetkilileri ile Üniversitemiz heyeti arasında bir görüşme yapılarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Üniversitemizin ihtisaslaşma çalışmaları çerçevesinde çiftçilere yönelik yapacağı çalışmalar ve destekler hakkında önemli bilgiler de paylaşıldı. Üniversitemizin çevre ve sağlık alanında yapacağı çalışmaların daha geniş kitlelere ulaşabilmesi amacıyla, ilimizde faaliyet gösteren tüm çiftçilere daha ayrıntılı ve geniş katılımlı bir programda ihtisaslaşma çalışmalarının anlatılması için toplantı tarihi belirlenerek ziyaret sonlandırıldı.