ÖSYM'den Önemli Duyuru

Ağu 12

DUYURU

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının aşağıda yer alan duyurusu nedeni ile sistemde güncelleme çalışmaları tamamlanmıştır.

Bu nedenle Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik programında 1 ve Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları programında 1 olmak üzere toplam 2 adayın etkilendiği tespit edilmiştir.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının duyuru nedeni ile güncelleme çalışmaları tamamlanmış olup, öğrencilerimizin saat 14:45 itibarı ile ön kayıt işlemlerini sayfalarını yenileyerek yapabilecekleri bilgisini saygılarımızla sunarız.

Düzce Üniversitesi

TÜRKİYE CUMHURİYETİ
ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI

DUYURU
(12 Ağustos 2017)

08.08.2017 tarihinde açıklanan 2017-ÖSYS yerleştirme sonuçlarında, adayların yerleştirmelerinde kullanılacak puanlar belirlenirken Tablo-6C’nin ekinde yer alan okul türlerinden mezun olan adayların alan ve dallarına göre ek puan kullanılabilecek tercihlerinde ‘ek puanlı yerleştirme puanları’ yerine ‘ek puansız yerleştirme puanları’nın kullanıldığı tespit edilmiştir.

Bu işlemin düzeltilmesi amacıyla yapılan güncellemede 1110 adayın ilan edilen yerleştirmesi değişmiş, 1628 aday daha önce bir programa yerleşmemişken yerleşir duruma gelmiş, ek puanı dikkate alındığı için yerleşen bu adaylar nedeniyle daha önce bir programa yerleştiği ilan edilen 1499 aday ise yeni durumda herhangi bir programa yerleşememiştir.

Konu ile ilgili adaylar ve kurumlar bilgilendirilmiş, yeni sonuçlar 12.08.2017 tarihi saat 11:00 itibariyle güncellenmiştir.  Bu durumdan etkilenen adaylardan özür diler bilgilerine saygıyla sunarız.

ÖSYM BAŞKANLIĞI