Üniversitemiz Gölyaka MYO’dan Maviden Yeşile Başlıklı Fotoğraf Sergisi

Ara 06

Üniversitemiz Gölyaka Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı tarafından düzenlenen “Maviden Yeşile” başlıklı fotoğraf sergisi, Düzce Belediyesi Sergi Salonu’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılışı, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç, Üniversitemiz Gölyaka Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Oğuz Kara, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sergide emeği geçen öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza teşekkür eden Prof. Dr. İlhan Genç, Gölyaka Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı öğrencilerimizin Düzce’yi fotoğraflarla değerlendirmesinin oldukça önemli olduğunu ifade etti. Açılışın ardından sergiyi gezen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç, Öğr. Gör. Sevinç Uz Cıngıllıoğlu tarafından fotoğraflar hakkında bilgilendirildi.

Açılışın sonrasında sergi programına katılan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç ile sergiyi ziyaret ederek fotoğraflar hakkında bilgiler aldı. Dursun Ay ve Prof. Dr. İlhan Genç, alanda bulunan hatıra defterine de sergi hakkında duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Sergiyle ilgili görüşlerini dile getiren Öğr. Gör. Sevinç Uz Cıngıllıoğlu, “Temel Fotoğrafçılık Dersi kapsamında öğrencilerimizin, Gölyaka ve Akçakoca’da çektikleri fotoğrafları sergileme imkânı bulduk. Bizlere bu imkânı sağlayan Üniversitemize ve Belediyemize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Öğr. Gör. Sevinç Uz Cıngıllıoğlu, “Öğrencilerimizin objektifinden baktık ve gördük ki Düzce, maviden yeşile uzanan bir yol. O yüzden sergimizin adını ‘Maviden Yeşile’ koyduk. Öğrencilerimiz ellerinden geldiğince Düzce’nin güzelliklerini kendi bakış açılarıyla yansıttı.” diyerek yapılan bu çalışmanın Düzce’nin fotoğraflarla arşivlenmesine katkı sağlayacağını da vurguladı.

Sergide fotoğrafları yer alan öğrencilerimize, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç, Gölyaka Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Oğuz Kara ve Grafik Tasarım Programı öğretim görevlileri tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Öğrencilerimizin çektiği fotoğraflarla Düzce’yi keşfetmek isteyenler için “Maviden Yeşile” başlıklı fotoğraf sergisi, Düzce Belediyesi Sergi Salonu’nda 7 Aralık 2017 Perşembe gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.