YAKA’18 / Yaşam ve Kariyer Panayırı

Nis 13

Düzce Üniversitesi Kariyer Topluluğu / DÜKAT'ın bu sene 4.sünü düzenleyeceği YAKA’18 / Yaşam ve Kariyer Panayırı etkinliği 17-18 Nisan 2018 tarihlerinde Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Gelenekselleşmiş “YAKA” konsept'i Hayal ET – Sınırları Zorla – Başarıyı YAKA’la” ile 3 oturumdan oluşan etkinlik 2 gün boyunca sürecektir.

Sektörlerinde önemli yere sahip güçlü firmaların tecrübe paylaşımları, workshoplar, B2S programları gerekse firma stantları etkinlik kapsamında yer alacaktır.

Ulusal alanda gerçekleşecek olan YAKA’18 üniversitelerin öğrencileri, akademik personelleri ve girişimciler başta olmak üzere tüm ilgililerin katılımına açıktır.

Tamamen ücretsiz gerçekleşecek olan etkinlikte sürpriz hediyelerin yanı sıra tüm katılımcılara Katılım Sertifikası verilecektir.