Üniversitemiz Minik Öğrencileri Mekatronik Bölümüyle Tanıştırdı

May 17

Üniversitemiz Dr. Engin PAK Cumayeri Meslek Yüksekokulu Mekatronik Programı, anaokulu öğrencilerine yönelik “Mekatroniğin Tanıtımı” başlıklı bir etkinlik düzenledi.

Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Sabri Uzuner’in koordine ettiği etkinlikte, anaokulu öğrencilerini, Dr. Engin PAK Cumayeri Meslek Yüksekokulu Mekatronik Programı laboratuvarında misafir eden öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız, endüstriyel robot üzerinden Mekatronik Programı’nı minik öğrencilere anlattı.

Geleceğin teknolojisi olan robotları ve Mekatronik Bölümü’nü çocuklara tanıtmak ve sevdirmek amaçlı gerçekleştirilen etkinlikte, çok fonksiyonlu robotun misafir öğrencilere hediyeler vermesi, çocuklarda büyük bir ilgi uyandırdı.

Program, minik öğrenciler için hazırlanan animasyon film gösterimiyle son buldu.