İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Üniversitemize Ziyaret

May 29

İstanbul’da eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Üniversitemiz Konuralp Yerleşkesi’ni ziyaret ederek üniversite eğitimi ve kampüs yaşamıyla ilgili bilgiler edindi.

İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Bölümü öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Orman Fakültesi’ni ziyaret etti.  Üniversitemizin derslikleri, laboratuvarları ve sosyal alanlarını gezen misafir öğrenciler, merak ettikleri konular hakkında aydınlatıcı bilgiler öğrendi.

Üniversitemize ziyarette bulunan İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, tercih etmek istedikleri bölümlerle ilgili akademisyenlerimiz tarafından bilgilendirilerek kariyerlerine yön verme adına verimli bir ziyaret gerçekleştirmiş oldu.