Çocuk Teknopark

Haz 22

Geleceğin Girişimcileri Düzce Çocuk Teknopark’ta!..

Bu yıl üçüncü kez güçlendirilmiş içeriği ile Düzce Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen; Dikkat ve Zihin Egzersizleri eklenerek yenilenen, bilim, sanat ve sosyal girişimcilik ile bütünleştirilmiş, çağdaş öğrenme kuramları ile çocukların ilgi ve taleplerine göre hazırlanmış ve toplumsal duyarlılığı arttıracak bir programla “Geleceğin Girişimcileri” Düzce Çocuk Teknopark’ta buluşacak.

Düzce Üniversitesi’nin alanında uzman akademisyenleri tarafından yürütülecek eğitim programı ile çocuklar beceri ve yeteneklerini, hayal güçlerini geliştirme, yaz tatillerinde keyifli vakit geçirmenin yanı sıra özgün projelerini de ortaya koyacaklar. Bunun yanı sıra “Get up / Dikkat ve Zihin Egzersiz Programı” ile kendilerini değerlendirme fırsatı bulacaklar.

Öğrenciler program süresince verilecek olan Robotik, Kodlama, Laboratuvar, Proje, Zihin Egzersizleri, Güvenli Yaşam ve İlk Yardım derslerinde öğrenmenin eğlenceli yönünü keşfedecekler.

İlkokul (2., 3., 4. Sınıf) ve Ortaokul (5., 6., 7., 8. Sınıf) öğrencileri olmak üzere iki grup olarak hazırlanmış, 3 haftalık ve 90 saatlik eğitim programı 30 Temmuz 2018 ve 17 Ağustos 2018 arasında gerçekleştirilecek olup, program dahilinde servis ve yemek hizmetleri de sunulacaktır.

Eğitim programına katılım kontenjanlarla sınırlı olup, başvurular 21 Haziran-5 Temmuz 2018 tarihleri arasında Düzce Teknopark internet sitesi (duzceteknopark.com.tr) üzerinden alınacaktır. Kesin kayıt işlemleri, 6-16 Temmuz 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Ön Başvuru İçin:

Ayrıntılı Bilgi ve Kesin Kayıt için 0380 542 15 00 den bize ulaşabilirsiniz.