Doktora Tezi Araştırma Bursu

Tem 30

Değerli Mensuplarımız,

Türkiye – Amerika Birleşik Devletleri Kültürel Mübadele Komisyonu, bilinen adıyla Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu; Türk ve Amerika üniversite mezunları, araştırmacılar ve bilim adamları arasındaki kültürel değişim programlarını desteklemektedir. Türkiye‘deki Fulbright Programı, Türkiye Cumhuriyeti ve Amerikan vatandaşları arasındaki karşılıklı anlayış ve saygıyı, kültürel değişim yolu ile güçlendirmeyi amaçlamaktadır.

Detaylı bilgiye www.fulbright.org.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz

Bilgilerinize sunarız.