Akçakoca Yerleşkemizde “11. Akçakoca Açık Kapı” Uygulaması Gerçekleştirildi

Tem 30

Şeffaf, katılımcı, dinamik, iletişim ve istişare odaklı bir yönetim kültürü oluşturabilmek amacıyla Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından hayata geçirilen Açık Kapı Uygulaması, Akçakoca Yerleşkemizde gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm paydaşlarımızın Akçakoca Yerleşkesiyle ilgili düşüncelerini, gözlemlerini, tespitlerini, eleştirilerini, önerilerini dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla düzenlenen 11. Akçakoca Açık Kapı Gününde, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Mesci ile Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Seyda Faikoğlu ve Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hüsrev Çelik; öğretim elemanlarımızı, idari personellerimizi ve dış paydaşlarımızı makamında kabul etti.

Öğrencilerimizin, öğretim elemanlarımızın, idari personelimizin ve tüm paydaşlarımızın Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Akçakoca Meslek Yüksekokulu hakkındaki düşüncelerini, görüşlerini ve iyileştirme önerilerini dinleyen Doç. Dr. Muammer Mesci, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hüsrev Çelik ve Dr. Öğr. Üyesi Seyda Faikoğlu kendilerine iletilen konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Öğrencilerimizin ve tüm personelimizin kendileri için değerli ve önemli olduğunun dile getirildiği görüşmelerde Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'ın önderliğinde hayata geçen Açık Kapı uygulamasının Akçakoca Yerleşkemizde devam etmesinin kurumsal kimliğe katkı sağladığı belirtilerek, Üniversitemiz mensuplarının aidiyet duygusunun gelişimi açısından önemine dikkat çekildi.

Açık Kapı uygulamasıyla kendilerinin görüşlerine önem verildiğini ve bu uygulamadan memnun olduklarını ifade eden katılımcılar; Açık Kapı Günü’nün başlatılmasında ve uygulanması sürecinde fikri ve emeği olan Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a, Üniversitemiz Yönetimine ve Yerleşkemiz yöneticilerine teşekkür etti.

“11. Açık Kapı Günü” katılım sağlayan herkese Yerleşkemiz yöneticileri tarafından teşekkür edilmesiyle son buldu.