Ağu 27

Değerli Mensuplarımız,

Kocaeli Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Uluslararası Balkan Üniversitesi, Romanya Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası ve Turkish Studies Dergisi işbirliğiyle düzenlenecek olan “Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (INCSOS), Uluslararası Akademik ve Uygulamalı Bilimler Kongresi (INTCACAS) ve Uluslararası Dil Eğitimi ve Öğretimi Semzpoyumu (INSLET) olmak üzere üç ayrı sempozyum bir arada eş zamanlı olarak olarak 26-28 Ekim 2018 tarihleri arasında Valahia Üniversitesinde gerçekleştirilecektir.

Kongreler ile Türkiye Romanya ve diğer Avrupa Birliği Ülkeleri arasında eğitim, siyasi, ekonomik ve ticari hususular değerlendirilmesi, Türk kültürünün özellikle Avrupa ve tüm dünyaya tanıtılması amaçlanmaktadır.

Sempozyumlarla ilgili detaylı bilgilere www.incsos.com, www.intcacas.org ve www.inslet2018.org web sitelerinden ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.