Üniversitemiz Sosyal Farkındalık Oluşturmaya Devam Ediyor

Ağu 31

Eğitim-öğretim ve bilimsel araştırma alanlarında olduğu gibi sosyal sorumluluk faaliyetlerinde de öncü olan Üniversitemiz, “Temiz Üniversite-Temiz Düzce” etkinliği ile çevre temizliği konusunda sosyal farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

“Sağlıklı toplum temiz çevreyle başlar.” ilkesinden hareketle Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından hayata geçirilen ve her ayın son Cuma günü gerçekleştirilen “Temiz Üniversite-Temiz Düzce” etkinliği, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç, akademik ve idari birim yöneticilerimiz ile personellerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında Rektörlük önünden başlayarak, Üniversitemiz Sosyal Tesisleri, Kütüphane ve çevresini, kampüs içi yollarını, yeşil alanlar ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nı temizleyen Üniversitemiz mensupları, sosyal sorumluluk alanında önemli bir çalışmaya imza attı.