Kaynaşlı Meslek Yüksekokulumuzun Marka Teknik Destek Projesinin İmza Töreni Gerçekleşti

Eyl 27

Başvurusu Üniversitemiz Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Dr. Nuray Benli Yıldız tarafından yapılan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) 2018 Yılı Teknik Destek Programı sonuçlarına göre destek almaya hak kazanan  “Yapı Bilgi Modellemesi ve Revit Eğitimi” projesinin imza töreni gerçekleştirildi.

MARKA’nın 2018 Yılı Teknik Destek Programı Mayıs-Haziran Başvuru Dönemi kapsamında destek almaya hak kazanan projemizin sözleşmesi MARKA Genel Sekreterliği’nde gerçekleşti. İmza törenine, Kaynaşlı Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Elif Sahtiyancı ve Öğr. Gör. Dr. Nuray Benli Yıldız katıldı.

Proje kapsamda gerçekleşecek olan eğitime, Üniversitemiz ve diğer kamu kurum-kuruluşlarında çalışan mimar ve inşaat mühendisleri ile bu alanlarda çalışan akademisyenler davet edilecek.