Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Düzce Teknopark’ı Ziyaret Etti

Eyl 27

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez, Düzce Teknopark’ı ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Düzce Teknopark Yönetim Kurulu Ofisi’nde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına; Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez, Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Muhammet Bilal Macit, Düzce Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu ve Düzce Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özkan Şahin ile Realkom Genel Müdürü Mutlu Kayan katılım sağladı.

Düzce Teknopark’ın yeni hizmet binasını tanıtan Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özkan Şahin, bina projesi ve çalışma ofisleri hakkında Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez’i ve beraberindeki heyeti bilgilendirdi. Sonrasında Düzce Teknopark’ın yapısı, yürüttüğü faaliyetleri ve projeleri hakkında bir sunum yapan Özkan Şahin, üniversite-sanayi iş birlikleri ve öğrencilere yönelik düzenlenen girişimcilik etkinliklerinden bahsederek üniversite, sanayi ve iş fikri olan girişimcilerle sık sık bir araya geldiklerini ifade etti.

Bilgilendirme sunumu ve karşılıklı hediye takdiminin ardından Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez ve beraberindeki heyet, Küçük Mehmetler Köyü’ne geçerek Düzce Teknopark’a tahsis edilen arazide incelemelerde bulundu.