Sağlıklı Toplum Temiz Çevreyle Başlar

Eyl 28

“Sağlıklı toplum, temiz çevreyle başlar.” ilkesinden hareketle Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından hayata geçirilen Temiz Üniversite-Temiz Düzce etkinliği, 2018-2019 Akademik Yılı’nda da gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Her ayın son Cuma günü gerçekleştirilen “Temiz Üniversite-Temiz Düzce” etkinliğine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İdris Şahin, akademik ve idari birim yöneticilerimiz ile öğrencilerimiz katıldı.  Sosyal sorumluluk faaliyetlerinde de öncü olan Üniversitemiz, Konuralp Kampüsünde temizlik faaliyeti gerçekleştirerek çevre temizliği konusunda sosyal farkındalık oluşturmayı sürdürüyor.

Etkinlik kapsamında Rektörlük önü, yollar, yeşil alanlar, Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Üniversitemiz yeni ana giriş kapısının çevresine itinalı bir çalışma sonucu daha temiz ve güzel bir görünüm kazandıran Üniversitemiz, sürdürülebilir ve sağlıklı bir yaşam için toplumsal duyarlılığı artırıyor.