Düzce Üniversitesi Onaylı Montessori Öğretmen Eğitimi Sertifika Programı

Eki 03

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ONAYLI MONTESSORİ ÖĞRETMEN EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

03 Kasım 2018 Cumartesi Başlıyor!!!!

EĞİTİMİN AMACI:

Montessori  Eğitimi, Maria Montessori  tarafından geliştirilmiş bir eğitim modelidir. Dünyada en iyi eğitim modeli olan ve 100 yılı aşkın süredir uygulanan Montessori eğitimi son zamanlarda ülkemizde de çok sık duyulmaktadır. Açılan Montessori okulları hızla artmakta ve her geçen gün Montessori Öğretmeni ihtiyacı doğmaktadır. Çocuklarımızın kendilerini özgür hissettikleri dünyalarında, eğlenerek öğrendikleri bir ortam yaratmayı hedefleyen bu özel  yaklaşımı öğreneceğiniz bu yolculuk sonunda Montessori  Öğretmeni olabilecek ve belki de Montessori  okulu açma hedefinize bir adım daha yaklaşabileceksiniz. Bu sertifika programına katılan eğitimciler veya çocuk yetiştirirken daha bilinçli olmak isteyen ebeveynler; daha iyi bir gelecek için umudumuz olan çocuklara kozmik, matematik, duyusal, dil becerileri kazandırarak sorumluluk bilincine ulaşmış, ayaklarının üzerinde tek başına durabilen ve mutlu çocuklar yetiştirme yolunda önemli bir adım atmış olacaksınız.

Montessori Eğitim Danışmanı: Dr. Öğr. Üyesi Özge PINARCIK

Montessori Eğitimi Eğitimcisi: Çocuk Gelişimi Uzmanı Serap TURAN

İletişim: Düzce Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Düzce Özel Doğuş Ata Koleji

Eğitim süreci:  Hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri 10:00-17:00 saatleri arasında gerçekleşecek ve toplamda 160 ders saati teorik ve uygulamalı olarak uygulanacaktır. Montessori Eğitimi alanında uzmanlaşmak, okul öncesi eğitimde Montessori Metodu’nu öğrenmek isteyen herkese açık olup eğitim sonrasında Düzce Doğuş Ata Koleji’nde 10 saatlik gözlem imkanı vermektedir. (Yoğun talep olması halinde hızlandırılmış hafta içi programları da yapılabilir.)

Katılım Koşulları:

Katılmak isteyenlerin, katılma amaçlarını da içeren kısa özgeçmişlerini 30.10.2018 tarihine kadarduzcemontessori@hotmail.com adresine e-posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Katılımcıların kesin kayıtlarını yaptırmaları için 30.10.2018 tarihine kadar kurs ücretinin %40’ını (1.400 TL) peşinat olarak banka hesabına göndermeleri gerekmektedir. Yatırılan peşinat hiçbir koşulda iade edilemez. Kalan miktar 01.12.2018 ve 01.01.2019 olmak üzere iki eşit taksitte ödenebilir. Katılım kontenjan ile sınırlıdır.

Eğitim Ücreti: KDV dahil 3.500.00 TL’dir. En az 5 kişilik gruplar olması halinde grup indirimi ve üniversite öğrencilerine %10 indirim uygulanabilmektedir.

IBAN Numaramız: TR 35 0001 2009 3270 0010 2678 14 Halk Bankası Düzce Şubesi. No: 10267814 ÖZEL DOĞUŞ ATA KOLEJİ adına yatırılacaktır.

Ücreti yatırdıktan sonra makbuzunuzu saklayınız.

duzcemontessoriegitimi.com web sitesinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Web sitesine başvuru yapılabilmektedir.

Eğitim Yeri: DÜZCE ÖZEL DOĞUŞ ATA KOLEJİ  Adres: Karahacımusa Mah. Servet Bucurgat Cd. No:7/53 Düzce

İletişim: 0 541 694 30 29

Kayıt Tarihi: 01.10.2018- 30.10.2018