Temiz Çevre Konusunda Farkındalık Oluşturuyoruz

Eki 26

Çevre temizliliği konusunda sosyal farkındalık oluşturmak amacıyla Rektörlüğümüzce hayata geçirilen “Temiz Düzce-Temiz Üniversite” etkinliği düzenli olarak gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Etkinliğe; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İdris Şahin, akademik ve idari personellerimizle öğrencilerimiz katılım gösterdi. 2018-2019 Akademik Yılı’nın ikinci temiz kampüs etkinliğinde, Konuralp Yerleşkemizde temizlik faaliyeti gerçekleştirildi. Üniversitemiz 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, yeşil alanlar, yollar, Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi çevresi, dikkatli ve itinalı bir çalışma sonucu daha temiz bir görünüme kavuşturuldu.

“Sağlıklı toplum, temiz çevreyle başlar.” ilkesine önem veren Üniversitemiz, gerçekleştirdiği “Temiz Düzce-Temiz Üniversite” etkinlikleri ile sürdürülebilir ve sağlıklı bir yaşam için doğanın, yeşilin ve çevrenin korunması konusunda bilinç uyandırmaya devam ediyor.