Genç Araştırmacı Bursu Kazanan Öğrencimiz 5.Ulusal Tarım Kongresi’nde Üniversitemizi Temsil Etti

Eki 30

Üniversitemiz Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi 4. sınıf öğrencisi, Nida Külcüoğlu,  Genç Araştırmacı Bursu kazanarak 5.Ulusal Tarım Kongresi’nde Üniversitemizi temsil etti.

Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bitki Koruma Bölümü 4. sınıf öğrencilerinden Nida Külcüoğlu, Bursa’da düzenlenen “5.Ulusal Tarım Kongresi”ne katılım göstererek Fakültemizi temsil etti. Kongrede, Nida Külcüoğlu, Genç Araştırmacı Bursu kazanarak Fakülte Dekanı Prof. Dr. Sevcan Öztemiz ve Arş. Gör. Şükran Yayla ile birlikte hazırladıkları “Düzce İlinde Ricania Japonica Melichar (Hemiptera: Ricaniidae)’nın Konukçu Bitkilerinin Belirlenmesi ” başlıklı poster bildirisi sundu.

Üniversitemiz Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Genç Araştırmacı Bursu kazanarak kongreye katılım sağlayan öğrencimizi tebrik ederek başarılarının devamı diledi.