Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’ndan 2. Açık Kapı Günü

Eki 30

Yenilikçilik, katılımcılık, sürekli gelişme ve sürdürülebilirlik ilkeleri kapsamında Üniversitemiz Rektörlüğünce başlatılan “Açık Kapı Uygulaması” Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nda akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

İkincisi gerçekleştirilen Açık Kapı Uygulamasında, Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Bayraktar, öğretim elemanlarımızı ve idari personelimizi makamında kabul etti.

Akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin Meslek Yüksekokulumuz ile ilgili düşüncelerini, görüşlerini ve iyileştirme önerilerini dinleyen Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Bayraktar, gündeme gelen konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Açık Kapı Günü aracılığıyla aktarılan fikir ve çözüm önerilerinin, Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nun gelişimine olumlu katkılar sağladığını ve geleneksel hale getirilmesinin hedeflendiğini ifade etti.