Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi’nden Üniversitemize Ziyaret

Eki 30

Kocaeli Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi Gezi Kulübü, üniversite eğitimini ve kampüs yaşamını daha yakından görmek amacıyla Üniversitemiz Konuralp Yerleşesine ziyaret gerçekleştirdi.

Öğretmenleri rehberliğinde 84 öğrencinin katıldığı program, Eğitim Fakültesi ziyareti ile başladı. Eğitim Fakültemiz bünyesindeki Rehberlik  ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nü ziyaret eden misafir öğrenciler, bölüm hakkında öğretim elemanlarımızdan önemli bilgiler edindi.

Daha sonra Üniversitemiz Tıp Fakültesi’nin ziyaret eden Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi öğrencileri, laboratuvarları ve derslikleri inceleyerek tıp eğitimiyle ilgili bilmedikleri ve merak ettikleri soruların cevaplarına ulaşma imkanı elde etti.

Ziyaretlerinin, üniversite ve meslek seçimi konusunda oldukça verimli geçtiğini belirten öğrenciler, geleceklerine yön verecek bilgiler aktaran Üniversitemiz yetkililerine teşekkür ettiler.