Gölyaka Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Üniversitemize Ziyaret

Kas 09

Gölyaka Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, üniversite eğitimini ve kampüs yaşamını daha yakından tanımak amacıyla Üniversitemiz Konuralp Yerleşkesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

58 öğrenci ve 2 öğretmen ile Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi’ne ziyaretle programlarına başlayan Gölyaka Anadolu İmam Hatip Lisesi, daha sonra Teknoloji, Sağlık Bilimleri ve Fen Edebiyat Fakültelerini ziyaret etti. Üniversitemiz ana kampüsünü, derslikleri ve laboratuvarları inceleme fırsatını elde eden misafir öğrencilere, öğretim elemanlarımız tarafından akademik birimlerimiz ve bölümlerimiz hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Gölyaka Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, gösterdiği yakın ilgiden dolayı Üniversitemize teşekkür ederek bilinçli meslek ve üniversite seçimi konusunda önemli bilgiler edindiklerini ifade ettiler.