Üniversitemiz Genç Eller Topluluğu Yazar Yusuf Kaplan’ı Ağırladı

Kas 12

Düzce Genç Eller Topluluğu ve Düzce Büyük Doğu Fikir Ocakları işbirliğinde gerçekleştirilen panelde, Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Yusuf Kaplan, öğrencilerimizle bir araya geldi.

Cumhuriyet Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Düzce İl Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Çalışkan, Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şerif Demir, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Resul Kara, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdulkadir İskender, Genç Eller Topluluğu Akademik Danışmanı Mustafa Ketrez ve öğrencilerimiz katılım sağladı.

Yazar Yusuf Kaplan, öğrencilerimize “Medeniyet Fikri ve Eğitim Tasavvuru” konusunda bilgiler aktararak gelecekle ilgili yol gösterici açıklamalarda bulundu.