Melez Görmek Başlıklı Sergi Sanatseverlerle Buluştu

Kas 14

Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen  “Melez Görmek” başlıklı sergi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisi’nde sergilenen eserler; Üniversitemiz, Hacettepe Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Bolu İzzet Baysal Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi öğretim elemanları tarafından oluşturuldu.

Birbirinden başarılı eserlerin sunulduğu serginin açılışına; Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İlker Yardımcı, Dr. Öğr. Üyesi A. Hakan Polat, öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve Düzceli sanatseverler katıldı.

“Melez Görmek” başlıklı sergi, 26 Kasım 2018 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak.